Aroma kabin - a testnek és a léleknek is felüdülést biztosít

 

Használata évezredekkel nyúlik vissza az időben, régen növényekből, virágokból nyert olajat használtak, amit inhalálással, fürdővízbe való keveréssel masszírozással juttattak be a szervezetbe.
Aromakabin különböző páratartalmú és hőmérsékletű kabin lehet. Jótékony hatását illóolajokon keresztül fejti ki, ami a levegőbe párologtatva, belélegezve és a bőr pórusain át bejutva a szervezetbe biztosít ellazulást a test és a lélek számára.

 

Jótékony hatása közismert, belélegezve, bizonyos illóolajok segítik a légúti regenerálódást, könnyítik a légzést, nyugtatják a szervezetet. Használata minden korosztály számára ajánlott.

Nincs meghatározott időtartam az aromakabin használatára, addig maradjunk, amíg a relaxálásban segítségünkre van, amíg jól érezzük magunkat, és amíg pihentet. Nem szükséges ismételni és nem kell attól félni, hogy bőrünk átveszi az illóolaj erőteljes citrus vagy menta illatát. Használata kellemes, nyugtató és lazító hatású a szervezet számára. Segít oldani a stressz hatását.

Melyik illat mire jó?

Borsmenta: Segít tisztán tartani a légutakat, könnyíti a légzést. Segít a kialakult légúti megbetegedések esetén. Használta javasolt idegrendszeri panaszok és fokozott stressz esetén. Fejfájásra is kiválóan alkalmas.

Levendula: Felsorolni sem egyszerű ennek az illatanyagnak a hatását, a legsokoldalúbb és legismertebb illóolaj légúti panaszok csökkentésére, hajhullásra, stressz oldástól a mozgásszervi megbetegedésekig gyakorlatilag mindenre kedvező hatást fejt ki. Nyugtató, szorongás és feszültség oldó hatása segíti a nyugodt alvást és pihenést.Ha nincs panaszunk, akkor az egyik legjobb relaxációs és méregtelenítő illatanyag.

Citromolaj: Gyulladáscsökkentő hatása révén segít reuma és menstruációs panaszok csökkentésében. Nyugtatja az idegrendszert és jótékony hatással van a hajhullásra.

Eukaliptusz olaj: Fejfájás és izomfájdalmak esetén kitűnően nyugtatja a szervezetünket, élénkítő hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Segít a légutak tisztításában, kialakult légúti megbetegedések leküzdésében.